Hundpassning

Behöver du hjälp med hundpassning över helgen eller längre period som tex. sportlov, påsklov eller under sommaren? Då finns cedershundskola. Inte alla hundar mår bra av att sitta i traditionella hundboxar som många hunddagis och hundpensionat använder. Inte alla hundar mår bra av att vara bland andra hundar heller. Jag erbjuder därför hundpassning av din hund i lugn hemmiljö. Din hund umgås med oss i familjen precis som vanligt och erbjuds närhet till naturen. Nödvändigt är att din hund fungerar med barn. Jag passar enbart en hund åt gången med hänsyn till att hunden ska kunna erbjudas så lugn och trygg miljö som möjligt. Vid intresse skolas din hund in hos oss under minst en vecka innan bokning.

Villkor

• Hunden är försäkrad.
  • Hunden är vaccinerad enligt rekommendation.
  • Hunden fungerar med barn.
  • Hunden skolas in minst en vecka innan bokning.
  • Vid bokning skrivs avtal under för överenskommen period där hundens försäkringsnummer och kontaktuppgifter till ägare lämnas.
  • Avbokning sker senast 1 dygn innan överenskommen bokning för återbetalning av avgift.

För prisuppgift och bokning maila till: cedershundskola@gmail.com